Opgerolde schnitzels uit de oven

  • 4 schnitzels
  • 4 plakken ham
  • parmesaanse kaas
  • 4 plakken belegen kaas
  • 250 gr champignons
  • ui
  • 2 ons gekookte ham
  • blikje tomatenpuree
  • kruiden, peper, zout, knoflook
Verwarm de oven voor op 250°C.
Leg op elke schnitzel een plak ham, een plak kaas, parmesaanse kaas en groene kruiden. Rol de schnitzels op en zet ze vast met een prikker of een touwtje. Leg ze onderin een ovenschaal.
Snijd de champignons in schijfjes. Snijd de ham in snippers. Snipper de ui en bak hem. Voeg champignons toe en bak ze mee. Voeg de tomatenpuree toe en maak het op smaak met peper, zout en flink veel groene kruiden. Giet de saus over het vlees. Leg eventueel zilverfolie over de schaal. Laat het in 3 kwartier gaar worden in de oven.
Lekker met tagliatelli.

Terug naar Vlees en vis, kip en ei Terug naar het kookboekje