Quinoasalade

van Sanne en Annabelle

  • quinoa
  • groentebouillon
  • courgette
  • paprika
  • handje basilicum
  • olijolie
  • balsamico azijn
  • knoflook
  • geitenkaas
  • zongedroogde tomaatjes
  • walnoten
  • handje spinazie
De goede verhoudingen mag je zelf bedenken.

Kook de quinoa in de groentebouillon gaar.
Snijd de courgette en paprika in plakken en grill ze.
Laat quinoa, courgette en paprika een beetje afkoelen.
Meng de basilicum met olijfolie, balsamico azijn en knoflook en pureer met een staafmixer.
Meng de quinoa met de courgette, paprika en de saus.
Brokkel de geitenkaas en snijd de zongedroogde tomaatjes klein. Meng kaas, tomaatjes, walnoten en een handje spinazie door de quinoa.

Terug naar courgette recepten Terug naar Salades Terug naar het kookboekje